Följ oss

måndag 15 mars 2010

Detta inlägg är en fortsättning på föregående inlägg, så jag hoppas ni har läst det eller orkar hoppa tillbaka och läsa det innan ni fortsätter.

På den här LO'n, Teaterkväll, har jag använt papper från Inkido. Ett vackert, ljust medaljongmönstrat papper som bakgrund. Sedan har jag rivit en bit av ett rosenmönstrat papper och skurit ut två bitar från ett ark med texter på. Längst bak har jag ett svart cardstock. Kanterna har jag sotat/distressat med Distress Ink, i en brun nyans.De fina små programmen, noterna etc har jag klippt ut ur arket nedan. Hittar det inte i webbshopen men det finns i butiken. Passar fint om man vill göra LO'er och kort i gammal stil (Vintage eller Shabby shic t ex).

Här har vi lite mer från det fina arket. Här har jag satt bilderna på en etikett/tag. Liknande finns i webbshopen. På den andra etiketten/tagen har jag satt en bit av ett foto. Sedan har jag hängt upp dem i en bit spets. Ser ni att jag har stämplat där också? Swirl-stämpeln kommer från Hot of the Press.

Till en LO med teatertema tyckte jag att det passade med en liten ängel eller kerub, det är en knapp som jag nypt av öglan på. Bladverket under är i metall och kommer från Artoz. Hittar dem inte i webshopen men de finns i butiken. Bladen går att forma som man vill ha dem. De kan ligga platt mot pappret eller så kan man böja till dem så att de riktigt växer ut. Passar bra till flerdimensionella alster.Blommor kan man inte få för mycket av. Eller!? Här med bruna brads i mitten och pärlband som hänger ner.Slutligen kommer en bild på samma LO, fotad under bättre ljusförhållanden.
Det blev ju lite material över så jag gjorde ett litet minialbum. Tänkt att ge till någon som fyller år eller har någon annan bemärkelsedag. Jag har stansat ut sidorna med Spellbinders Nestabilities Blossom. Fram och baksida har jag stansat ut i Enkelwell från Inkido. Jag stansade ut i min Cuttlebug, det är lite hårt så man får veva fram och tillbaka några gånger för att det ska stansa ut ordentligt.


Innersidorna är utstansade i mönsterpapper och cardstock. Jag har dekorerat med stämpelmotiv, Pearl Maker, spets, blommor och brads.
Ja, det var allt jag hade för den här gången. Ha det bra och titta gärna in på onsdag igen för lite Tips och Trix!


DT Cornelia/Sorken


4 kommentarer:

 1. Hej vad fint det blev!

  Jag gillar ju speciellt det lilla minialbumet och förresten så var det bra att få veta att det går att skära wellpapp i Cuttlebugen!

  Charlotta / La Vikinga

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Cornelia/Sorken15 mars 2010 23:21:00

  Oj, har du redan hunnit läsa! :-) Ja, man får trixa lite men det går att skära ut.

  SvaraRadera