Följ oss

söndag 4 april 2010

Lite mera album och ett kort

Jag börjar med lite sidor från minialbumet jag visade tidigare. Här finns plats för att ringa in datum, skriva lite text samt sätta in foton och bilder. Det kanske finns ett tidningsurklipp om jubilaren? Vem vet...Är man flera som går ihop om en present så kan var och en skriva en rad till jubilaren. Eller så kan det fungera som en liten gästbok på festen. Det är som vanligt bara fantasin som sätter gränser. Så sätt igång och fantisera ihop ett eget litet album!


Till sist har vi baksidan. Och så var minialbumsagan slut!

Jag går över till ett kort jag gjort. Det är ett dubbelt kort på 10 x 15 cm. Jag har använt ett ljusbrunt och ett mörkare brunt cardstock, mönstrat papper från Inkido, kvist i metall som går att böja ut så fint, fågeln har jag stansat ut med en stans från BossKut.


Ögat har jag markerat med Pearl Maker. För att få lite mera djup i kortet så har jag vikt upp bladen på kvisten. Jag har även stansat ut fågeln i flera lager och satt ihop så att den blev lite tjockare och sticker ut lite mer. Jag hoppas man ser lite av det på bilden nedan.

Det var allt för denna gången. Hoppas vi ses igen på onsdag. Oh, en sak till: jag tror att det börjar dra ihop sig till en tävling här inne på Scrapparazzis blogg, så håll er i närheten!


DT Cornelia/Sorken
3 kommentarer:

 1. Superfina saker, gillar speciellt kortet med den lilla fågeln på.
  kram

  SvaraRadera
 2. Gillar ditt minialbum; formen, papperen och utförandet; JÄTTESNYGGT!

  La Vikinga / Charlotta

  SvaraRadera
 3. DT Cornelia/Sorken6 apr. 2010 21:05:00

  Tack så hemskt mycket! :-)

  SvaraRadera