Följ oss

onsdag 9 juni 2010

Använd mönsterpapperens figurer

Dagens tips handlar om att använda sig av mönsterpapperens mönster eller figurer på sina kort eller layouter. På Scrapparazzi finns fortfarande ett mycket användbart papper från Making Memories Valentine serie "Love Struck" som jag har suttit och klippt ut hjärtan ur. Papperet heter Newsprint Heart och har också en underbar baksida som passar utmärkt att matcha med.

Nedan har jag vikt hjärtanen på mitten och använt mig av det dubbelhäftande papperet för att fästa endast halva hjärtat på en matta som sedan fästs på en kortbas. Under det ljusa papperet har jag dessutom lagt ett band som automatiskt fäst när man klistrar fast papperet på kortbasen.

Nere i högra hörnet sitter ett litet budskap som kommer från ett annat papper i samma serie och heter Valentine Tags. Kanten på det ljusa bakgrundspapperet är klippt med YouDo skärmaskin där man vid köp får med ett vågigt skärblad.


På det undre kortet har jag märkt ut mitten på ett bakgrundspapper med hjälp at ett kryss på baksidan och sedan fäst endast ena halvan av sex hjärtan med utgångspunkt från en prick i mitten. Här har jag använt varannan med ena sidan och varannan med andra sidan av papperet utåt.

Den vita bakgrunden har jag sedan fäst på ett annat papper i samma serie samt ett band med små blommor på. Även här har jag använt en tag med "matta" som budskap nere i högra hörnet av mitt kort.Har du klippt ut och använt figurer från dina mönstrade papper??

Maila gärna en bild eller en länk till din blogg så vi får se.

Glöm inte att registrera dig som följare så du inte missar

kommande aktiviteter som bland annat en blogcandy vi har på gång!

DT Charlotta hälsar och tackar för titten!


2 kommentarer:

  1. hola mi nombre es karina, me encanta el scrap, lo mio son los tejidos pero estoy haciendome un catálogo con las fotos de mis trabajos y cada página le estoy dando un toque de este arte.... me encantaría aprender a trabajarlo mejor.... preciososo todos los trabajos. cariños mil....

    SvaraRadera
  2. Hola, me llegó este enlace a mi correo y te felicito realmente hermoso tu blog, me encanta el scrapbook y cada vez q puedo realizó tarjetitas para navidad y en ocaciones de cumpleaños y tengo que perfeccionarme mucho, pero conociendo a uds se aprende.
    Te envio muchos cariños,
    VERO

    SvaraRadera