Följ oss

måndag 28 juni 2010

Melissa Frances Post Card-album

Jag fick i uppdrag att göra något med ett album från Melissa Frances. Det är tjocka sidor med motiv från gamla vykort. Det var lite svårt att komma på vad jag skulle göra med det. Det var ju redan färdigt tyckte jag. Inte kunde jag sätta foton och täcka över de fina bilderna!? Jag sökte inspiration på nätet och hos Zornitsa. Zornitsa föreslog poesibok och den idén gillade jag, fast det blev en visbok istället. Och jag använde bara två av sidorna till pärmar (de andra ska jag göra något annat av senare). Innersidorna gjorde jag själv.


Vistexterna hittade jag på internet. Förutom cardstock och mönstrade papper så har jag använt band och utstansade dekorationer. Mer om dekorationerna på onsdag.

Här kommer några av innersidorna.
Denna albumsida har jag som bakre pärmsida i min lilla visbok. Ska ta och dekorera den lite också - tror jag. Men ni ser hur fina de är i sig själva. Det var allt jag hade för den här gången. Vi ses på onsdag. Ha det bra där ute i sommaren!
DT Cornelia/Sorken

3 kommentarer:

 1. Vilken fin! ja, det var verkligen vackra sidor! Sånt är ju lite knepigt men jag tyckte du kom på en bra lösning genom att använda dem till omslag.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Jättefin! Jag hade inte heller velat täcka över de vackra papperen kan jag ju säga...

  Charlotta

  SvaraRadera
 3. Vilken fiffig idé att använda sidorna som pärmar... faktiskt väldigt smart :)

  SvaraRadera