Följ oss

måndag 7 mars 2011

En kärleksförklaring - Älskling

I slutet av förra veckan skulle jag och min yngsta ha några egna mysiga dagar medan resten av familjen åkte på sportlov. Det slutade dock med att min dotter blev magsjuk. Hon var så duktig trots det jobbiga, så veckans alster får bli en hyllning till henne.

Fotot är så vackert - och stort! - i sig så övriga LOn kunde hållas ganska enkel. Jag grundade med slät beige cardstock. Jag ville ha lite "frimärkskänsla" för att framhäva bilden så jag skar ut kanterna från en Making Memories-diecut. Jag är inte helt nöjd med hur skarvarna blev men faktum är att de syns mera på fotot än på själva LOn.


Bokstäverna stansade jag ut i Cuttlebugen och klistrade direkt på fotot. De är täckta med Sepia Accents.
Jag gjorde egna rosetter av tunt rosa band (finns i fysiska butiken) och dekorerade med halvpärlor.
Till slut klippte jag ut en tag och ett hjärta (som jag även det använde Sepia Accents på) och skrev den lilla journaling jag tyckte alstret krävde. Lite blommor, blad, en hjärtknapp och pins (allt finns i fysiska butiken) så fick det räcka så.
This week I've made a LO to celebrate the love for my daughter. I made a frame from a die cut-paper to get a stamp kind-of-feeling. I made ribbons for decoration and painted the letters and the tag heart with Sepia Accents for some dimensional effect.


Vi ses igen på fredag i Tips & Trix!
Hälsningar från DT Jennie
3 kommentarer:

 1. Så söt! Å så lik mamma! :-)
  Massa kramar

  SvaraRadera
 2. Vilken fin LO Jennie! Jättesöt bild med fint ljus också! :)

  SvaraRadera
 3. Jättefin! Söt tjej!

  Fick titta riktigt noga innna jag hittade en skarv så jag kunde fatta hur du reducerat storleken på Making Memories papperet!

  He he he he man är ju nyfiken...

  SvaraRadera