Följ oss

tisdag 5 juli 2011

En liten present: CD-kort

Veckans alster går i blått. Gjort med några av de vackra båtpapperna Skärgårdsliv från Maja Design (sök på Skärgårdsliv eller Maja Design i webbutiken). Nej, det är inte ett minialbum. Utan ett kort/CD-fodral. Kombinerat kort och förpackning. Praktiskt om man vill skicka med Posten.

Lite blommor passar på ett sommarkort. Bladen är utstansade med en stans från XCut som både stansar ut och embossar på samma gång. En mycket trevlig stans!

På kortets insida finns plats för en liten fotokarta om man vill ha med det. Men här ville jag att bilderna skulle bli en överraskning. Årtalet är från en karta med bokstavsstickers och skeppet är utstansat med en Cuttlebug die.

 Jag stansade ut en halvcirkel för att man lättare skulle kunna få ut skivan. Mer om hur jag gjorde fodralet i fredagens Tips och Trix
Bokstäverna har jag stansat ut i mossgummi/dekorgummi som ger lite dimension åt kortet.

I've made a card/CD-case. A combined card and gift. Practical if you want to send it to someone by mail. The beautiful papers are from Maja Design. I'll show you how I made the card on Friday's Tips and Trix. That's all for today! Have a nice dag!

Det var allt för idag. Ha det bra!!

DT Cornelia/Sorken

2 kommentarer:

  1. Jättesnyggt! Fin idé - som vanligt!!! Kram

    SvaraRadera
  2. DT Cornelia/Sorken6 juli 2011 21:38:00

    *rodnar ödmjukt* Tack! Kram

    SvaraRadera