Följ oss

tisdag 24 januari 2012

Livets höjdpunkter

Idag har jag gjort en layout om en livets höjdpunkter - att ta en fika med en kompis. Bara sitta och prata en liten stund. Det var den fina stansen från Scrapper's Choice som gav mig idén till den här layouten. En remsa mönstrat papper från Maja Design under rubriken fick mig att associera till en markis när den brer ut sig över fotografierna.

Här kommer en liten närmare titt. Texten under har jag skrivit ut på Safmat (den syns mindre i verkligheten). Lite blommor och under den en g-klav (heter det så? Jag är musikanalfabet!) också den från Scrapper's Choice.


Det är inte bara DT Charlotta som gillar washitejp. Fast jag använder det lite mer sparsamt. Än så länge...Lite mera utstansat. Jag hade lite svårt att få det rakt när jag skulle förlänga remsan. Det här är en kantstans (till stansmaskin typ Cuttlebug etc) från Nellie Snellen. Lite vackra stenar får fylla några av hålen i den utstansade remsan. Samma stenar fick bli ö-prickar i rubriken och mitt i blomman.

I've made a page about one of the nice things in life - having a cup of coffee with a friend. To sit and chat outside on a warm summer evening. It was the die from Scrapper's Choice that gave me the idea for this layout. Enjoy your coffee!

Glöm inte bort att scrappa era höjdpunkter! Och njut av fikat!

DT Cornelia/Sorken

6 kommentarer:

 1. Gillar fotot med klockan och café diesen kommer verkligen till sin rätta i den här layouten. Fotona berättar om en svunnen tid då man kunde spatsera på Sthlms gator utan att behöva vara rädd för halka och för att näsan ska förfrysa. Härligt att se en sådan Lo en grå vinterdag som denna. Personen på fotona ser bekant ut, kan vara väldigt irriterande ibland, jämt ska det fikas och ätas... Ha en underbara dag!

  SvaraRadera
 2. Ja, jag brukar råka henne ibland och då tvingar hon mig att äta goda bullar. Snart kommer vår och utefikatider igen!

  SvaraRadera
 3. Håller med föregående talare; sommaren kommer snart och vi får väl ta med morötter för att komma bort från bull-hysterin! Känner igen problemen!

  Jättefin LO!! Gillar alla ustansade fika-figurer!

  Charlotta

  SvaraRadera
 4. Tack! Morotskaka måste ju absolut vara jättenyttigt. Och fettfritt!

  SvaraRadera
 5. ╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱
  ╱╱┏╮╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱
  ╱╱┃┃╱╱╱┳╱┓┳╭┫┳┓╱
  ▉━╯┗━╮╱┃╱┃┣┻╮┣╱╱
  ▉┈┈┈┈┃╱┻┛┛┻╱┻┻┛╱
  ▉╮┈┈┈┃╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱
  ╱╰━━━╯╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱

  me encanta!!!!
  cariños
  c@

  SvaraRadera