Följ oss

tisdag 1 maj 2012

Vårkalas


Till någon som fyller år så här på våren kanske det kan passa med ett blommande kort i pastellfärger?


Så här ser det ut uppfällt och framifrån.


Det är ett stafflikort som jag har satt cirklar och halvcirklar på. Stansar som liknar de jag har använt finns här och här.


Jag har använt utstansade blommor i olika storlekar som jag har böjt upp och satt ihop. Bladen har jag stansat ut med en stans från Xcut och här finns en annan variant. I mitten på blommorna har jag gjort en liten halvpärla av Pearl Maker.

.


Pearl Maker är lite vanebildande så jag kunde inte låta bli att sätta lite rosa duttar på trädets prickar.Två utstansade fjärilar har landat på kortet.


Grattis har jag stansat ut i mossgummi/foam.


Från en annan vinkel. Den rosa blomman sitter på en liten 3D-kudde. Så den sticker upp lite ovanför de andra blommorna.


En enkel ensam blomma nere i vänstra hörnet på kortet.


I've made an easel card. With cirkles and half cirkles on it. It's a birthday card in spring colours. I've punched out flowers in different sizes and put them together. In the middle there are Pearl Maker-pearls. Pearl Maker is a bit addicting so I couldn't resist putting pink dots on the little tree. Two punched out butterflies have landed on the card as well. That's all for today. Have fun!


Det var allt jag hade idag. Ha kul!

DT Cornelia/Sorken

3 kommentarer:

 1. Snyggt kort i turkost och rosa - lite ovanligt färgval, va? Skulle gärna vilja veta hur du fick ihop det där stafflikortet... Jag kan baa göra fyrkantiga än så länge, nyss lärt mig av Ulwa. Dvs Ulwa lärde mig för länge sedan men det är jag som nyss har lärt mig...

  C

  SvaraRadera
 2. Tack ska ni ha!

  Ja, man måste ju vidga sina vyer när det gäller färgerna ibland. ;-)

  Det här stafflikortet var enkelt att göra. Lite förenklad variant. Vik ett cardstock dubbelt så det blir så stort man vill ha det. Vik ena halvan igen och vik upp så det blir en plattform med en trekant på. Sedan limmade jag på mina utstansade cirklar på trekantens utsida. Enkelt att göra, svårare att förklara...

  SvaraRadera