Följ oss

lördag 1 september 2012

Ny i designteamet hos Scrapparazzi


Hej! Jag heter Nina (SkärvikNina) och bor på Ekerö. Jag är gift med Gunnar och har två barn Magnus och Minna. Jag har många intressen och de flesta går i skapandets tecken. Utöver pysslandet, gillar jag att påta i trädgården, laga mat och baka. Jag är nyfiken, kreativ och genuint intresserad av människor. Jag har alltid skapat men det hela med scrapbooking/ cardmaking accelerade när vi höll på att bygga om vårt hus under 2008. Vi hyrde ett hus i Asknäs på Ekerö och vi fick bara in två kanaler på TVn och ljudet fungerade inte. På kvällarna satt min man och planerade nästa dag. Så för mig återstod pyssel, vilket var ett roligt alternativ. Jag hade med mig en kartong pyssel när vi flyttade dit och tre månader senare hade jag med mig fyra kartonger hem. När vi flyttade tillbaka till vårt hus fick jag ett eget pysselrum som numera är Magnus rum. Mitt andra pysselrum blev Minnas rum. Nu delar jag rum med min man och jag kör "compact scrapbooking”, dvs jag har väldigt mycket saker på en liten yta. När det gäller scrap- och kortstil så drar det åt enkel vintage/ shabby chic. Jag gillar även att testa nya stilar. När jag åker på pysselträffar finns vissa saker alltid nedpackade; pincett, spetsar (en del av dem iallafall) och blommor är några av dem. Jag gillar att använda jordnära färger. Tittar jag i mina gömmor så har jag de flesta färgerna men väldigt sparsamt med gult.


Att hitta ett nytaget kort på mig var en utmaning. Sedan vi fick barn så är det oftast jag som fotar. Det här är ett kort från en semester till Venedig. Det var 4 år sedan.

Jag är glad för uppdraget hos Scrapparazzi och ser fram emot att bidra med mina idéer och alster. Jag hoppas att det ska inspirera dig som kikar in hos Zornitsa, antingen i butiken eller på webben.

14 kommentarer:

 1. Välkommen Nina. Du har mkt att tillföra och det ska bli spännande att ha dig med i teamet. kram

  SvaraRadera
 2. Välkommen i gänget :)

  /Mien

  SvaraRadera
 3. Nämen vad kul! Grattis till nya uppdraget och välkommen till Scrapparazzi! Fast du har ju alltid varit med...

  La Vikinga

  SvaraRadera
 4. Hej men vad kul att du nu är dt- medlem. Har ju sett dina fina kort i flera år:-)

  SvaraRadera
 5. Hej och välkommen! Och grattis till Minna! Hon kan inte vara så gammal!?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Cornelia! Tack! Minna är 7,5 månader.

   Radera
 6. Välkommen söta Nina! Jag har inte bara äran att ha dig som vän men även DT kollega. Såå kul!! <3<3

  SvaraRadera
 7. Likaledes! Tack rara Sollan! Kram

  SvaraRadera