Följ oss

onsdag 5 september 2012

Tvättdag


DT-bossen, Z, sätter oss verkligen på prov. DT Mien som inte dricker kaffe fick kaffe-papper. Och jag fick klädnypor. Jag som inte tvättar! 


Men det blev något ändå. En LO, igen. Med klädnypor på. De är så söta! Och klädnypor kommer att vara temat även på fredag.


Liten semesterbild upphängd på ett snöre. Obs! Det är inte mina underbyxor! De mönstrade papperen kommer från Pion design och jag har använt både fram och baksida på det rosa och bara baksidan på det beigevita.


Jag lekte lite med akrylfärger för ett tag sedan och det här är en lapp som blev över. 


Den passade bra som 'journaling'-ruta. Jag skrev ut på Safmat och klistrade på.


Den övre delen av det stora fotografiet sitter med klädnyporna på snöret. Den undre delen satte jag på 3D-kuddar. Jag gillar hur det kommer ut en bit från bakgrunden.


Jag har dekorerat med minirosor, en pyttetag, rosa band, spets, två gamla knappar från mormors knappsamling, hjärtknappen kommer från butiken, utstansade fjärilar samt förstås klädnyporna.


Fjäril på 3D-kudde och lite utstansade bokstäver till rubriken. Har man ingen stansmaskin så finns det gott om färdiga bokstäver. Snöret är ett vanligt snöre som låg och väntade på att få komma till nytta.

Jag brukar inte sy på mina layouter men här passade det bra, tyckte jag när jag satte garnet i knappen, och så fick det bli några stygn. Jag gjorde hålen först med en grov synål. Den vita hjärtknappen går lite åt pärlemor, men det syns lite dåligt här. Jag satte ett utstansat hjärta under så den skulle synas lite bättre.

I got some teeny tiny clothes pins from the DT-boss, Z. So I hung up one of my vacationphotos. The underwear is not mine! I've used 3D-foam here and there to get some dimension. That's all for today. I'll be back on friday with more clothes pins... Have fun!

DT Cornelia/Sorken

 

4 kommentarer:

 1. Fin! Kul idé med tvättlinan!

  SvaraRadera
 2. Snyggt! Gav mig inspiration just nu, men så klart har jag inga klädnypor.... vad jag vet...

  /Mien

  SvaraRadera
 3. Oj, va ni var allerta! :-) Tack ska ni ha. Kan tyvärr inte dela med mig av nyporna - de har gått åt. Blir så nyfiken på vad du, Mien, blev inspirerad till!

  SvaraRadera
 4. Jättefin LO. Kul idé med nyporna. :)

  SvaraRadera