Följ oss

fredag 9 november 2012

Fortsättning på julkort och etiketter

Nu fortsätter vi på jultemat. I tisdags visade jag ett rött julkort och några röda juletiketter. Idag går vi över till brunt. Här har jag gjort ett kort och en större etikett.

Julkortet: Här har jag använt klassiskt vykortsformat. Det är dubbelt. Jag har limmat ett silkespapper med decoupagelim på det bruna pappret. Därefter är det stämplat med den vackra God Julstämpeln (som dessutom är på rea i butiken!!!). Notera att linjerna kommer från stämpeln! Jag har kört med embossingpulver också. Sedan följer några lager med papper och några blommor. De söta flickorna är utklippta från ett mönsterark. Ett brunt organzaband håller ihop kortet. Jag gillar att "piffa till" med pennor. Här har jag gjort prickar runt hela kortet.
Juletiketten: Här har jag klippt ut en etikett från ett brunt cardstock. Den mäter 6' x 3,5'. Jag har klippt bort ett hörn. Sedan har jag strykit på akrylfärg lite slarvigt. Därefter är det monterat fyra lager papper över punchinellan. Det finns flera olika bokmärken med julmotiv i butiken nu. Jag har färgat in kanterna med brun färg. De vita prickarna återkommer. Jag har använt två olika snören för etiketten.


Närbilder:
Materiallista:
Cardstock, brunt
Mönstrade papper, änglar
Bokmärken (det finns tomtar och änglar i den fysiska butiken)
Blommor, rosor
Decoupagelim (finns även i glansigt!), lim

Ha en fin pysselhelg! Vi ses om fyra veckor!

Today I am continuing on the Christmas theme with a Christmas card as well as a Christmas tag. Last time it was classic red colours. Today it is all brown. All the material is available in the store on Torkel Knutssonsgatan. Have a nice weekend! See you in a month!

DT Nina

1 kommentar:

  1. Superfint! Måste erkänna att jag e lite kär i den där stämpeln med strecken.... Å wellpapp passar så himla fint till åzå!
    Stor kram!

    Ps. Lika bra att använda datorn så mina kommentarer syns!

    SvaraRadera