Följ oss

tisdag 25 juni 2013

Plask i solsken

Idag tänkte jag överraska med en LO! Vädret är dock helt det motsatta jämfört med bilden. Vi har strålande solsken och över 20 grader redan kl 09:00. Det här blir nog en fantastisk dag! Det var det emellertid för min lille kille också när det regnade och han fick springa fritt i vattenpölarna utanför förskolan. Det finns få saker som är lika attraherande som vatten för en tre-åring.

Idag är det väldigt clean and simple! Jag har använt sparsamt med dekorationer. Det är egentligen bara papper, penna och pearlmaker. Basen är ett vitt cardstock och därpå ett grått slätt cardstock. Designarken är från Maja Designs sommarserie. Bokstäverna har jag ritat på fri hand och dekorerat med symaskinsstygn. Vimplarna och bollarna är också klippta på fri hand. Ibland behövs det inte så mycket mer. Om du inte har pearlmaker hemma så går det bra att använda bling bling. Scrapparazzi har fått hem en väldigt prisvärd serie! Kika här!

Ha en fin pysselvecka!

This week I thought about surprising you with a layout. As you probably have noticed I am more of a card maker. Here I have used papers, pen and pearlmaker. Sometimes less is more! Have a nice week!

  DT Nina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar