Följ oss

lördag 6 mars 2010

JUBILEUM PÅ SCRAPPARAZZI 6 MARS 2010

Idag har Scrapparazzi funnits på Söder i precis ett år, men Scrapparazzi har funnits som nätbutik sedan 2007 så vi firade Scrapparazzi 3 år idag. Det kom två jättefina specialdekorerade tårtor med underbar rosa marsipan från bageriet...DT Cornelia demonstrerade hur man kan använda Spellbinders Nestabilities att både skära ut figurer och torrembossa ..... samt visade några fina alster gjorda med Nestabilities i Cuttlebugen. Det vänstra är en nåldyna/lavendelpåse i tyg (ja, Cuttlebugen med Spellbinders klipper tydligen även tyg!) och till höger ett glasunderlägg gjort av ett foto och två lager Nestabilities... hur man gör dessa kommer ni att få se här i bloggen om två veckor då Cornelia visar Tips & Trix.Det var proppfullt med nya varor i butiken; bland annat har Martha Stewart nya fina punchar kommit; dels en avlång med en hörnstans i kombination (dvs i samma paket) samt flera kantstansar och en muffinsstans med tillhörande clearstamp, blommor och papper från PRIMA och papper från Webster's Pages.


Efter en stund sedan såg den första tårtan ut så här:


SCRAPPARAZZI vill tacka alla pysselvänner och gäster som gjorde jubileet till ett festligt tillfälle och hälsar alla nya och gamla kunder fortsatt välkomna till butiken på Krukmakargatan och på nätet!


DT Charlotta och resten av gänget :)
5 kommentarer:

 1. Tack alla som kom :) Vilken härlig dag det blev och jätteroligt att få träffa så många gamla samt nya kunder. Tack även till DT teamet för all hjälp :) Vi ses snart igen för självklart kommer vi att hitta på nya roligheter...

  SvaraRadera
 2. Tack alla som kom :) Vilken härlig dag det blev och jätteroligt att få träffa så många gamla samt nya kunder. Tack även till DT teamet för all hjälp :) Vi ses snart igen för självklart kommer vi att hitta på nya roligheter...

  SvaraRadera
 3. Va, blev det tårta kvar? Stort tack för tårta och trevlig pratstund. Jag har redan använt både Cuttlebugfjärilen och primablommorna som jag köpte. Otroligt mycket fint i butiken!

  TACK!

  SvaraRadera
 4. Synd att jag inte kunde titta förbi men från alla bilder jag ser nu, verkar som ni har haft super kul.

  Grattis en gång till. :-) Vi ses snart igen.

  SvaraRadera
 5. Tårtan var jättegod!:)

  SvaraRadera