Följ oss

måndag 8 mars 2010

TEMA: Choklad

I mitt DT-paket fick jag ett papper med chokladbitar på och funderade över om jag skulle göra en recept-LO eller en vanlig LO med en chokladbild på. Det blev båda! Den första är en liten 6x6 tums receptsida. Här har jag skrivit ut mitt absoluta favoritrecept på kladdkaka som jag har haft med mig sedan jag började baka...

Förutom chokladpapperet med cardstock bakom har jag använt: en liten nål från MM Vintage Findings bakom blommor från Prima och Artoz med små brads från American Crafts i mitten, Pearl Maker, en rosett av band från Creative Impressions. Bakom receptet skymtar en remsa som jag stansat ut från en av Martha Stewarts "Deep Edge"-stansar. Receptet är förresten utstansat med hjälp av Spellbinders "Label One" och på ingredienslistan sitter en rub-on jag hittade hemma.

Nästa bild är på min LO med foto på en riktigt god chokladkaka jag smakade på Tulpanens Hus. Bakom fotot sitter en journalingruta jag stansat ut från Spellbinders Scalloped Circles och texten är skriven med AdornIts minibokstäver och har ett litet band att dra i för den som vill läsa...


Övriga dekorationer på min LO är ett halvt tårtpapper från närmaste matvarubutik, ett litet hörn av ett orange kakpapper jag köpte i Lettland, 2 remsor bruna band fastsatta med både Glue Dots i avlånga remsor samt några häftklamrar här och där som dekoration samt en liten jornalingruta från MMs papper i Love Struck serien. Både den och de tre chokladrutorna är lite upphöjda och fastsatta med 3D-kuddar.

Texten, skriven med AdornIts minibokstäver, lyder:
"Om det ska vara så ska det vara CHOKLAD annars får det vara".
Jo så sitter det ju två lite underliga blommor längst ned på sidan - det får ni se mer information om på onsdag i Tips och Trix så välkomna åter!
DT Charlotta / La Vikinga

2 kommentarer:

  1. Men vilket underbart choklad-papper.....Du har verkligen gjort finfina saker av det!!! MUMS

    SvaraRadera
  2. Ser gott ut!Gillar LO:n skarpt.

    SvaraRadera