Följ oss

måndag 12 april 2010

På bröllop

Hej!

Det är äntligen min vecka i bloggen. Den här veckan har jag testat en ny stil, jag har försökt göra en LO i Shabby Chic- stilen. Det är en ganska svår stil att få till, anser jag. Shabby Chic inom scrapbokingen är romantiska papper som man har rivit kanterna på, chalkat och "förstört" dem på andra sätt.

Jag har använt mig av pappren från Ladybug & friends, både fram och baksida syns på Layouten. Cardstock är ett ljust lila/ ljusrosa från Bazzil. Alla kanter på papprerna är färgade med distressfärgerna "Walnut stain" och "Old Paper". Innan jag färgade papprerna knöglade jag ihop dem och sedan strök jag dem för att få dem platta igen.

Swirlarna är gjorda med Pearlmaker i creme. Något man måste tänka på med Pearlmaker är att det torkar otroligt långsamt. Jag fick erfarenheten på det hårda sättet.

Blmmorna är av tre olika märken och typer. Rosorna kommer från Prima, cremefärgade blommor från Artoz och de vita blommorna från You Do.

Band, pärlfloss och snöre, går alla att köpa i den fysiska butiken på Söder i Stockholm.

Titeln är utstansat med cuttlebugen, alfabetet "swilrs and curls".
Avslutade hela projektet med att spraya med mistspray i en pärlemonyans. Syns inte så bra på bilden men det blir en skir finnish på hela LO.


På onsdag är det dags för tips och trix. Återigen kommer en del av tipset vara om blommor.

Vi ses då!

DT Ulwa

3 kommentarer:

 1. DT Cornelia/Sorken12 apr. 2010 20:47:00

  Jättesnyggt!!!

  SvaraRadera
 2. Jättefint Ulwa!!!

  LO fin, papper fina; swirlarna jättefina också! Och finast av allt blev blommorna!
  Cool detalj med snörningen där till vänster också!

  Charlotta / La Vikinga

  SvaraRadera