Följ oss

lördag 10 april 2010

TÄVLINGSDAGS!

TEMA HANTVERK

Låt dig inspireras av ett hantverk. Gör ett kort, en LO eller något altrat*. Berätta kort om vilket hantverk och vad i det som inspirerat. Är det ett färdigt resultat, tekniken eller materialet som gav dig idén? Länka till vår tävling i din blogg, men publicera inte ditt bidrag innan tävlingen är avgjord. Fota/skanna, minska ner till max 500 pixlar och mejla ditt alster till sorken.e(a)comhem.se (ersätt (a) med @) senast den 30/4-10. Skriv hantverk samt ditt namn/nick i ämnesraden.

Du kan vinna ett presentkort på 200 kr från Scrapparazzi. Vinnaren utses av Designteamet. Ditt alster ska vara gjort till denna tävling och endast denna tävling. Ett alster/person.


Själv har jag inspirerats av lapptäckssömnad, hur man bygger mönster med små geometriska bitar, och gjort en LO med blommorna vi har på balkongen just nu.

LYCKA TILL!

DT Cornelia/Sorken


*Altrat kommer av engelskans to alter = att förändra. Begreppet används inom scrappingen när man ändrar något, ex gör om en burk, gör en ask eller annat flerdimensionellt alster som inte passar in under kort- eller LO-kategorierna.

2 kommentarer:

 1. Jättesnygg LO!!

  Synd att DT-teamet är utan tävlan...

  La Vikinga

  SvaraRadera
 2. DT Cornelia/Sorken11 apr. 2010 17:32:00

  Tack tack! Du får så gärna vara med vid sidan om! :-)

  SvaraRadera