Följ oss

måndag 26 april 2010

Sjung om studentens lyckliga dar!

Ja, inte vet jag om jag var så himla lycklig som student, men skönt var det att sluta skolan. Och vemodigt. Nu närmar sig skolavslutningar och studentexamen och det är hög tid att förbereda sig. Eller är ni redan klara med studentkorten?!


Till idag har jag knåpat ihop ett helt litet studentkit... Först ut är ett inbjudningskort. Ska man göra många av något så är det bra om man gör det lätt för sig. Här har jag skrivit ut texten från datorn och stämplat dit en studentmössa och några ballonger. Sedan har jag satt dem på två cardstock (hårdare papper/tunn kartong).

Vidare har jag gjort ett gratulationskort. Här har jag använt en stämpel från
Inkido
som jag har klippt ut och satt på en etikett, papper från Maja Design, små rosor, en hattnål (som jag knipsade av själva nålen på), ett smalt gult sidenband, gult cardstock, blått cardstock, LYCKA TILL har jag skrivit med självhäftande bokstäver och som grund har jag använt ett dubbelvikt kort i A6-format.Det är inte alltid så lätt att komma på bra presenter - då kan det passa bra med ett kort med plats för presentkort. Så här på insidan har jag gjort en flik där man kan sticka in ett presentkort.
En chokladask brukar gå hem hos de flesta. Här har jag gjort en After Eight-automat. Inspirerad av bl a Tesa som har gjort en så fin telåda. Men jag har gjort botten lite annorlunda. Mer om hur jag gjort kortet och asken på onsdag.

Den stora blomman och etiketten är sprejade med Glimmer Mist. Jag har också målat med lite silverfärg.Ni har väl inte glömt bort tävlingen!!? Det var allt för idag. Vi syns på onsdag hoppas jag!


DT Cornelia/Sorken


4 kommentarer:

 1. Supersnyggt! :-)
  Ser fram emot beskrivningen av automaten!

  SvaraRadera
 2. Fantastic!!!

  Gillar flera saker som är specialdesignade och matchande - det här var helsnyggt verkligen!

  Charlotta

  SvaraRadera
 3. DT Cornelia/Sorken26 apr. 2010 21:24:00

  Tack! Försöker göra en bra och enkel beskrivning. Har en förmåga att krångla till saker mer än nödvändigt ibland. ;-)

  Jag är också svag för "set" så det lär det nog dyka upp mer av i framtiden. :-)

  SvaraRadera
 4. Det ser vi fram emot Cornelia :).

  SvaraRadera