Följ oss

måndag 21 juni 2010

Bröllop, bröllop, bröllop


Victoria och Daniel har äntligen gift sig och bröllopsyran i stan verkar lägga sig så sakteliga. I skyltfönstret på Scrapparazzi har vi dock skyltat om till bröllopstema och vi kommer att visa några av dem här i bloggen. Först ut är ett enkelt inbjudningskort (beskrivning kommer på onsdag) dekorerat med ett vackert papper från Maja Design.

På själva kortet som är instoppat sitter några utstansade små fjärilar och till höger ett annorlunda gem med ett hjärta på. Övriga material är stämpeln med texten "Bröllopsinbjudan", minirosor och en liten bårdstans.


Vill man ha placeringskort (även om det inte ska bjudas till bröllop) visar vi också en enkel variant som är lätt att göra själv. Här återkommer den lilla stansade fjärilen som dekoration men även Pearl Maker.

Sedan har vi även tillverkat en liten sak, (ett litet minne eller vad man nu vill använda det till) som gästen kan få ta med hem som minne. Nedan på bilden syns en liten platta dekorerad med tyll, miniros och en ring i silvermaterial som man skulle kunna lägga en pralin på eller skriva ett hemligt meddelande på!


Välkomna åter på onsdag! Och har ni vägarna förbi och vill
komma in och kika på bröllopsalstren så glöm inte att kolla
öppettiderna på hemsidan först - i sommar har vi nämligen
några ändringar i öppettiderna; bland annat är det under en tid
inte kvällsöppet på onsdagar.
. . . . . . . . . . . . . . . ..
DT Charlotta

1 kommentar:

  1. DT Cornelia/Sorken22 juni 2010 09:30:00

    Jättefint!! Maja-pappret är verkligen fint och passar perfekt här. Ska testa kortvikningen till ett 75-årskort.

    SvaraRadera