Följ oss

onsdag 9 mars 2011

Runt stafflikort

Här kommer mitt fjärde blogginlägg för Scrapparazzi! Denna veckan har jag gjort ett enkelt kort påskkort. Om du som jag har massa fina halvstora papper som är för små för att göra större kort med, kan man göra ett litet runt stafflikort. Pappret är från Graphic 45 - Once Upon a Springtime och själva pappret heter Pixie Post.


Kortet dekorerade jag med påsk-stickers från Melissa Frances. Som jag ramade in med lite blommor från Inkido. Meddelandet valde jag att lägga på bottendelen, som jag skapade med en stämpel från Inkido. Den lilla rutan med meddelandet kände sig lite ensam och fick sällskap av en rosett. Organzabandet kan man köpa i den fysiska butiken. För att få kortet att hålla sig upprätt satte jag tre brads i mitten på cirkeln. Sedan tog jag min kära Pearl Maker-penna och gjorde små pärlor ut med kanten på kortet.

This week I have made easel card with a easter theme. The paper I have used is from Graphic 45, the series Once Upon a Springtime. The picture on the card comes from Melissa Frances. I decorated the card with flowers from Inkido and Pearl Maker.


Veronica / Gäst DT

3 kommentarer:

  1. Underbart vackert! Men jag fattar inte riktigt hur du fått det att stå upp?

    SvaraRadera
  2. Jätte fint kort.

    SvaraRadera
  3. Åhhh sååå underbart fint

    SvaraRadera