Följ oss

lördag 28 maj 2011

Inspirationslördag med mist!

  Idag har vi haft Inspirationslördag i butiken på Krukmakargatan och visat hugade besökare en del tekniker och nya varor. Zornitsa började med att förevisa de nya paketen med 3-D motiv och hur man kan bygga upp ett kort. 
  En av våra kunder visade hur hon använt "tepåsevikning" tilla tt dekorera ett paket innehållande en fin present! Nedan visas foto på det och vi passar på att tacka för att vi får visa det här i bloggen! Har ni gjort alster efter att ha inspirerats i butiken? Skicka gärna till oss och berätta! Skriv till: lavikinga@live.se
 
;

Sedan tog jag på mig förklädet (för att skydda kläderna eftersom jag skulle använda mycket färger) och började med att spraya ett vitt cardstock där några kakpapper låg utplacerade. Jag använde två färger i olika former; en färdig mist och en egen mix av vatten och distressrefill. När papperet torkat kan man använda både de färgade kakpapperen som dekoration på sina LO:s eller kort samt det mistade papperet till sina layouter; som nedan.  


Det "maskade" papperet har jag sedan delat i tre lika stora delar och vikt på mitten och använt som kortbas. Det första är dekorerat med några blommor (som också färgats in med mist) samt bokstäver utstansade ur svart foam som vi hade fått in till dagens visningar.
Kort nummer två har dekorerats med vita blommor som färglagts med Promarkers och dekorerats dels med några fina små löv (från en ny stans som både stansar och embossar så att det blir ett vackert reliefmönster i lövet) och bokstäver utstansade av röd foam.


Det tredje kortet, till slut, fick ett gult band runtom och de nya 3D-fjärilarna som dekoration. Texten är återigen utstansad ur gul foam som är väldigt tacksam att arbeta med och fungerar utmärkt i Cuttlebugen. I butiken finns orange, vit, röd, svart och brun foam men kontakta butiken om du är intresserad för de ligger inte inne i webshopen! 


Vi tackar alla som besökte oss idag
både i butiken och här i bloggen
och önskar er en fortsatt trevlig helg!

DT Charlotta vid tangentbordet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar