Följ oss

onsdag 11 maj 2011

Ny Gäst-DT

Hej!

Jag heter Johanna Berg och kommer att vara ny Gäst-DT ett tag framöver. Det ska bli jättekul och spännande! Idag kommer en liten presentation av mig och ett frökort!


Namn: Johanna Berg alias Miss Spring

Ålder: 30 år

Bor: Stockholm

Familj: sambo, mamma, pappa och bror

Sysselsättning: blivande husläkare

Intressen: träning, matlagning, pyssel av alla de slag, renovering av möbler.

Beskriv dig själv: Jag är en lång, glad och social lantlolla som hamnat mitt i storstan. Jag gillar att ha många bollar i luften och har alltid något kul på gång. Jag älskar mitt jobb men tror verkligen det är viktigt att få utlopp för sin kreativa ådra. Jag pysslar oftast mycket när jag väl är i gång och stökar ned massor!

När/Hur började du scrappa/göra kort: Jag gjorde bara smycken förut och 2007 var jag med på en stor pysselträff (PMS) och provade på att göra kort. Det var så kul så jag blev fast! Nu bloggar jag också på Miss Springs pyssel och knåp. Där hittar du mer av mitt pyssel.

Vilken är din scrap/kortstil: Min stil är väldigt färgstark! Jag tycker mycket om mönster och kul mönsterpapper. Stämpelmotiven får gärna vara lite tuffa eller roliga. Jag använder inte alltid stämpelmotiv på korten utan låter punchar och papper jobba. Jag har börjat scrappa lite smått men önskar jag vore bättre på att framkalla några av alla de foton jag och min sambo tar.

Något du älskar att använda när du scrappar: Jag går ofta till överdrift med antalet knappar och älskar  massor av färg! Gärna flera starka kulörer samtidigt. Ju mer desto bättre!

Något du inte alls gillar att använda: Bruna och beige nyanser.

Favorit färger: Rosa, grön och gul.


Det börjar närma sig mors dag och jag köpte några roliga fröpåsar till min mamma. Då fick jag idén om att placera dem i fickor och plötsligt insåg jag att det måste bli ett kort som kan både vikas i tre delar och stå!

Det underbara pappret är från Prima!


De mönstrade löven har jag stansat ut med en BossKut die.


Blommorna är också från Scrapparazzi.

Det rutiga bandet kan du köpa hos Scrapparazzi. Jag har dekorerat med Pearl Maker.


Hoppas ni får en finfin dag!
Hälsningar, Johanna


5 kommentarer:

 1. Vilka underbara fröpåsar! :-)

  SvaraRadera
 2. Vilka söta fröpåsar! Nästan så att jag vill härma dig och göra en sådan till min mamma på mors dag :)

  SvaraRadera
 3. Jättefint kort med fiffig lösning för fröpåsar och VÄLKOMMEN TILL SCRAPPARAZZI!!!!!

  DT Charlotta

  SvaraRadera