Följ oss

måndag 29 augusti 2011

Twist Turn card - Ett litet Grattis-kort.


Det är roligt med nya kortvikningar, men det är inte alla som är så lätta att fota. Fick lägga det här kortet i press en stund eftersom det spretade iväg lite för mycket. Kortvikningen hittade jag på YouTube.


Förutom cardstock så har jag använt en Grattis-stämpel från Reprint och en liten blomstämpel (från egna gömmor). Blommorna har fått lite röd Stickles (glitterlim) i mitten. Spillpapper från Maja Designs serie Skärgårdsliv. Lite blått band är ju sällan fel.

 På ett litet tårtpapper har jag satt ihop två blommor och satt en stor halvpärla i mitten. Trots att halvpärlan var stor så tyckte jag att det såg lite fjuttigt ut så jag drog lite röd Stickles (glitterlim) runt pärlan. Satte tre små, små halvpärlor uppe till höger på kortet också.Slutligen en liten bild från insidan av kortet. Mera spillpapper och röd punchinella. Här finns plats om man vill skriva en liten hälsning eller bara sitt namn.

Today I made a Twist Turn-card after a tutorial I found on YouTube. The textstamp says Congrats and it's from Reprint. I've used blue cardstock, scraps of paper from Maja Designs series Skärgårdsliv, a tiny doily, flowers, punchinella, a small flowerstamp, blue ribbon, semipearls and red Stickles. That's all for today!

Det var allt för idag! Ha det bra!

DT Cornelia/Sorken

2 kommentarer: