Följ oss

måndag 5 september 2011

Den förlorade Layouten

Kommer ni ihåg fotografierna som jag tappade bort? Jag har fortfarande inte hittat igen dem, men jag beställde nya och gjorde klart layouten. Men sen glömde jag att blogga den. Så här blev den:


Den handlar om en kvällspromenad i Vaxholm i somras. Om den kvällen har jag skrivit på andra sidan vimpeln. Vimpeln går att fälla ut.

 Bokstäverna såg lite tama ut på layouten så jag drog med en tuschpenna utmed kanterna. Obs! Om ni använder flytande lim så akta så inte limmet löser upp färgen och kladdar ner medan ni klistrar.

 Det är är en blåmålad chipboardram som jag tyckte passade in i skärgårdstemat. Den är fastsatt med två skruvformade brads.


Det finns många fina detaljer på mönsterpapperet, Maja Designs Skärgårdsliv, bl a denna kompassros. Så den stansade jag ut från en bit papper som jag inte använde och satte över så att jag fick en hel ros.


Även på vimpeln satte jag en utstansad cirkel från mönsterpapperet. Där stod ju årtalet! Om man tittar noga så kanske man kan se att jag har skrivit in datumet också. Till vänster på cirkeln.

I was supposed to blog a layout a couple of weeks ago but missplace my photos. I still haven't found my photos but I had new ones printed and finished the layout. It's about an evening walk by the sea.

Ha det bra!

DT Cornelia/Sorken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar