Följ oss

tisdag 6 december 2011

Hjärtkorg och en altrad tändsticksask.

Andra advent har redan passerat och de flesta är i full gång med förberedelser för julen.
Jag har gjort en hjärtkorg som man kan fylla med godsaker och ge bort.
Eller varför inte hänga i granen och fylla med Cornelias härligt doftande pepparkakor från förra veckan. :)Till mitt projekt har jag använt mönstrade papper från Scrappers Choice och klippark från Maja Design .
Den söta julstjärnan och bladen är från You Do.
Alla andra dekorationer finns hos Scrapparazzi.
Den lilla tagen som kikar fram är en You Do stämpel som jag har stämplat på krympplast. Glöm bara inte att göra hål innan du värmer och att även hålet krymper.Mallen till hjärtkorgen hittar du här och är inte alls svår att göra.
Ett tips är att skriva ut mallen på lite tjockare papper och på så vis får du en mall som är mer hållbar och som är lättare att rita av.

En altrad tändsticksask blev det också som kan vara en passande "sistaminutenklapp" eller bara trevligare att ha liggandes nu när alla tusen juleljus ska tändas.Jag har klätt in en lite större tändsticksask i rött papper.
Tänk på att klä in endast tre sidor av asken så du kan tända eld.
Jag gjorde det misstaget att glömma det första gången jag altrade en tändsticksask och ja, det funkade ju inte så bra. *S*

Jag har återigen använt MajaDesign klippark, brunt papper, blommor och blad från You Do samt snöflingor som jag lagt på lite stickles glitterlim. Kanelstången finns att köpa i en vanlig matvaruaffär.

This time I have made a Heartbasket that you can fill with some candy as a gift or fill with DT Cornelias gingerbreads with a lovely sentence and have as a decoration in your tree.

An altered matchbox could be a last minute gift or just to have at home. All papers and decorations are available at Scrapparazzi.

Thats all for now.

Det var allt för denna gång.

DT Sollan

2 kommentarer: