Följ oss

onsdag 29 februari 2012

Här kommer jag :)

Hej på er,
Här kommer jag, den nya DT som Zornitsa hintade om i måndags :)
Jag ska presentera mig lite kort, men vill tillägga att jag är så glad att ha fått det här uppdraget och jag hoppas att jag kan ge er massor med inspiration.


Namn: Mien (Marie)
Ålder: Lite mer än 30 ;)
Bor: Stockholm
Familj: Sambo och två katter, mamma, pappa och en yngre syster
Intressen: Jag läser i mängder och pysslar i lika stor mängd. Baka och andra kökssysslor är också kul
När/Hur började du scrappa/göra kort: Mitt fösta handgjorda kort gjorde jag när jag var 16-17 år. Jag började på allvar runt för ungefär 12 år sedan och efter det har det bara löpt på....
Vilken är din scrap/kortstil: Det varierar faktiskt en del. Jag gillar många stilar och är lite periodare, men det jag alltid återkommer till är vintage med rivna kanter, lite slitet och smutsigt.
Något du älskar att använda när du scrappar: Halvpärlor/pearlmaker finns nästan alltid med, band är jag också lite beroende av och rosor, massor med rosor. Fjärilar har på senare år blivit lite av mitt signum. Dom återfinns i olika skepnader på det jag pysslar, men dyker även upp i kläder och smycken.
Något du inte alls gillar att använda: Jag har svårt för väldigt starka färger i mängder. Något direkt material tror jag inte att jag ogillar. Det beror på vad jag ska ha det till....
Favorit färger: Hmm... ja... allt i pastell tror jag att jag kan säga

Jag hoppas att vi ses i butiken någon dag :)

Hi,
I'm the new DT-member that Zornitsa told you about. I made this LO with a picture of me for this presentation.
My name is Mien (Marie) and I was making my first own card when I was about 16 years old. It have been my BIG hobby the last 12 years. I love roses, butterflies, pastel colors and pearl maker.
Hope to see you here in the blog or in the shop i Stockholm

Kram/Love
Mien

5 kommentarer: