Följ oss

fredag 10 februari 2012

Locka fram våren


Dagarna blir allt längre och det finns hopp om att våren är på väg någonstans under snön. Då kanske det är dags för en liten fest eller middagsbjudning? Varför inte piffa till det lite med ett fint inbjudningskort?


Om man ska ha många gäster så kan man göra det lätt för sig och inte ha så många dekorationer  på kortet. Här har jag tänkt mig en lite mindre tillställning så då kunde jag sväva ut lite.

Jag tänkte mig en middag med goda vänner, god mat och trevlig musik. Vinylskivan har jag gjort med hjälp av några utstansade rundlar och en håltång. Välkommen har jag skrivit ut på skrivaren på det mönstrade papperet innan jag limmade fast det, och innan jag dekorerade det.


Jag tyckte att mina utstansade blommor var lite tråkiga jämfört med dem på det mönstrade papperet, från Prima, så jag nöp av en bit i utkanten av blombladen med en håltång. Man kan också använda en mönstersax och klippa längst ut i kanten. Hade jag varit lite bättre på att rita så hade jag ritat in lite prickar och linjer också, men det får bli en annan gång. (Måste öva.)På ett inbjudningskort bör det ju stå lite om när och var man är bjuden. Texten på insidan har jag också skrivit ut innan jag limmade fast det. Ytterligare en vinylskiva och så lite blommor. Jag har sett en del kort och mönstrade papper med vinylskivor på, den senaste tiden, som har inspirerat mig.


De små noterna jag har satt lite här och där kommer från You Do. Det är små små svarta och vita paljetter/konfetti.

With spring in mind. The days are getting longer and there is hope of spring coming under all the snow. And I thought there could be time for a party. And a party needs an invitation. I imagine an intimate dinner party with a small number of guests so I used  quite a lot of decorations. If you'te having many guests you may choose  to make it easier on yourself and use fewer decorations. Have fun!

Det var allt för idag. Ha kul!

DT Cornelia/Sorken

2 kommentarer:

 1. Häftigt kort! Älskar vinylskivorna. *Nostalgi* :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. DT Cornelia/Sorken10 feb. 2012 19:37:00

   Tack! Håller med.

   Radera