Följ oss

onsdag 8 februari 2012

Med Gullegubben i huvudet


Alla hjärtans dag närmar sig och då har man en bra anledning att skicka ett kort till någon som man tycker om. Mamma, pappa, bästa vännen eller favoritsambon... Jag hade min Gullegubbe i tankarna när jag gjorde det här kortet.

Som huvudmotiv på det här kortet har jag använt en 'Stick and sew'-lapp, från Daily Like. Den kan man både använda som klistermärke och sätta fast på kort och layouter och så kan man sy fast den på kläder, väskor etc. På det här kortet har jag bara satt fast det med några glue dots, så om mottagaren vill kan han flytta över det till något annat.


En G-klav får symbolisera den vackra musiken som kanske uppstår, när Han får kortet... G-klaven är utstansad med en stansplatta från Scrapper's Choice.


En närmare titt på märket och blommorna. Blommorna kommer från Prima. Jag vet inte var bladen kommer ifrån. Jag har satt ihop blommorna tre och tre med en brun brad.


 
Här är texten på sidan av 'Stick and sew'-märket. Jag kanske ska ta och skicka med en öl med kortet så jag får dansa?

Och så här ser det ut på insidan. Alla bokstäver är utstansade i foam/mossgummi. Nyckeln är en gnuggis/rub on från Prima. Några vackra stenar passar alltid in på ett kort, de här är från Bazzill.


Hjärtat är ett klistermärke som jag först satt på röd cardstock och klippt ut sedan har målat lite på det med en vanlig gelpenna och gnuggat med en tops. Till sist har jag satt fast det på kortet på några små distanskuddar.
Ett kuvert till kortet, dekorerat à la Charlotta  med washi-tejp och så ett silverhjärta.

I've made a card (Valentine's coming up soon) for my main man. The main focus point is a 'Stick and sew-label'. It can be used on both paper and textile. This is a very dimensional and tactile card, both inside and out. And it's got a matching envelope with washitape and a heartsticker on it. Hope that you got some inspiration! Have fun!

Hoppas ni fick lite inspiration! Ha kul!

DT Cornelia/Sorken


2 kommentarer: