Följ oss

fredag 18 maj 2012

Minialbum

Hej igen,
Nu tänkte jag visa ett minialbum som är till större delen gjort med BIA-spiral och stansar.

Jag började med att stansa runda bitar ur en vit cardstock. Stansen jag använde är 70mm i diameter. I dessa gjorde jag sedan hål för spiralen. På alla sidor har jag gjort kanterna lite bruna med chalk Creamy Brown.
Framsidan klädde jag med en utstansad bit från Printery Emperor från Prima. Typsnittet är privat. På kanten har jag gjort små halvpärlor med Pearl maker i färgen Pastel Amber.

Jag skrev ut ganska små bilder från vår semester på Gotland. Just här är det en rosenknopp från trädgården där vi bodde. Bakom fotot har jag stansat ut en mindre cirkel (60mm) från ett favoritpapper.(Little darlings/Precious Poesy från Graphic 45)

Det här fotot är så fint, så jag valde att lämna sidan ganska odekorerad. På kanten är det Pearl maker i färgen Dark blue.

Katolska domkyrkan fick en fotomatta av cardstock. Bakom cardstocken sitter en cirkel från papperet Heritage från Sandy Lion.

Ruinen på torget i Visby behövde inte heller så mycket dekoration. Jag har använt mig av en blå blomma där jag har klippt av ett av bladen för att få den att passa i ett hörn. I mitten sitter en vit halvpärla.

Det var allt från mig just nu. Jag återkommer med nya saker om ungefär tre veckor.

I have made a tiny little album for a couple of the pictures a took during a vacations on Gotland last summer. I have use different punches to form the circles and some small decorations inside. See you in about three weeks.

//DT-Mien


2 kommentarer:

  1. Jättesött litet album! Gillar att det är så enkelt och itne alls mycket text och dekorationer!

    Trevlig helg,

    Charlotta

    SvaraRadera
  2. Hej. vart får man tag på 70mm cirkel stansen? Blev sugen på att skaffa en :).. Mvh MAttias

    SvaraRadera