Följ oss

tisdag 3 juli 2012

Presentpåse med strandvy
En presentpåse till någon speciell. Texten är från ett stämpelset från You Do.


Jag har nya pennor, Distress Markers, och de är så trevliga att sitta och måla med. Till och med jag kan färglägga med dem. Men jag ska öva mer på skuggning och sånt. Om man som jag gjort här använder pennorna tillsammans med pensel och vatten, så är det bra att använda ett akvarellpapper.

Jag köpte tidningen Simply Homemade och med den följde stämplar med strandtema och de passade så bra att bygga upp strandvyer med. Här har jag använt tre av dem.

Bakom bilden har jag använt ett prickigt papper från You Do, blått cardstock, en rutig spillbit från Maja Design samt gult rick rack band. Och en presentpåse förstås!


En liten närbild. Jag satt ute vid ett lite ojämnt bord så därför blev det lite darrigt där på vissa ställen när jag stämplade.I've been playing with stamps from Simply Homemade magazine and Distress Markers. I need a bit more practice but it's fun and relaxing. And then I've used my little painting on a gift bag for someone special. The text-stamps are from You Do. Have fun!

Nu zoomar jag ut och säger hej då för idag. Ha kul!

DT Cornelia/Sorken

P.S. Jag glömde: Apropå veckans erbjudandeHär finns tips på hur man kan klä om en ask. Och vill ni ha inspiration så rekommenderar jag er att söka på 'ask' här i bloggen. D.S.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar