Följ oss

tisdag 21 maj 2013

Det var en gång


Jag fortsatte med mina urrivna och hemfärgade boksidor och gjorde ännu en layout. Tänk på att boksidorna kanske inte är lignin- och syrafria så de här sidorna kanske inte håller i flera hundra år. I det här fallet så gör det inget. Det var roligt att göra den och det var det viktigaste. (Men man kanske inte ska använda dem till gamla unika foton.)


Förutom bokpappret har jag använt ringar, rundlar och en etikett som Z skurit ut med Silhouetten, lite blingstenar samt gamla paljetter som jag hittade i en låda. Jag såg att det fanns stjärnformade paljetter i webbutiken. Jag har även använt blingstenar som prickar över Ä:t. Gillar verkligen de här stenarna, det är så många i förpackningen så jag behöver inte snåla och spara på dem. 

Jag har satt de flesta dekorationerna i lite lösa sicksack-mönster. Längst ned sitter en självhäftande bård...


...med söta små fjärilar och hjärtan på.


Fjärilarna är utstansade i bokpapper med en stans från Marianne Design.


Lite blandade bokstäver från mina samlingar. Här syns "ädelstenarna" som jag använde som prickar bättre.

The title on this page is a play on a line from the fairytail "Goldielocks and the three bears": Who has been sleeping in my bed? I've continued to use my torn out and coloured bookpages as background paper. The large butterflies are also cut out from book pages. And ending with a closeup of Goldielocks herself I say: 'See you on friday and Have fun!'


Jag avslutar med en närbild på Guldlock i egen hög person och hoppas att vi syns igen på fredag igen. Ha kul!

DT Cornelia/Sorken
1 kommentar:

  1. Vilken liten sötnos det var som låg i den sängen :)
    Snyggt jobbat!
    /Mien

    SvaraRadera