Följ oss

måndag 19 april 2010

Spännande kortvikningHär kommer mina varianter av Ninas "busenkla" kortvikning som vi fick lära oss på kursen i lördags; vill du se beskrivning och måttangivelser kan du klicka HÄR så kommer du direkt till Ninas blogg. Vi fick börja med att biga, sedan skära av en del bitar och sedan dekorera kortet med både fickor och mönstrade papper. Jag valde ett vårgult papper på en grå cardstock .


Jag tog mig faktiskt tid att stämpla en liten text för att sätta på framsidan. Tre blommor och ett band att knyta ihop kortet med kom med också.

Sen var jag ju tvungen att gå hem och testa om jag kom ihåg - bra att träna på ett till kort för att befästa kunskaperna när de är nyförvärvade! Hemma använde jag dock ett foto på framsidan, men i övrigt är upplägget likadant. Testa gärna själv - det var en jättekul och ovanlig vikning!

Så här ser kortet ut när man viker upp det: Inuti har jag dekorerat med att papper ur en köksserie "Recipe box 12" och på den lilla tagen i högra fickan finns ett budskap stämplat. Kom in till butiken i slutet på veckan så får du se vad det står!

Det var det jag hade för idag!

Glöm inte Scrapparazzis tävling med hantverkstema

som du hittar om du klickar HÄR!!!
DT Charlotta
2 kommentarer:

  1. Härliga kort! Ska jag allt ta å prova ngn gång! :-)

    SvaraRadera