Följ oss

måndag 20 september 2010

KONSERVERADE HALLON


Ibland kan det hända att man inte orkar stå och laga mat. Då kan man ta fram en konserv och värma på. (Som omväxling till frysmaten.) Men konservburkar går också bra att använda när man skrappar!


Lite mumsiga papper, spets, fina band, blommor och andra dekorationer.

Den översta blomman sitter löst så man kan flytta den när burken ska öppnas.


Fylld med höstens skörd av hallon att överraska någon med. Den perfekta snabbmaten. Man behöver inte ens värma dem!
Ha det bra!
DT Cornelia/Sorken

4 kommentarer:

  1. Superläckert! Men var får man tag på en så fin konservburk!?

    SvaraRadera
  2. DT Cornelia/Sorken20 sep. 2010 22:23:00

    Man får äta en oliv eller två...

    SvaraRadera
  3. Hel cool idé!
    Menar du att det inte är hallon i burken utan oliver? Eller geléhallon kanske...

    Hi hi hi

    Charlotta

    SvaraRadera
  4. DT Cornelia/Sorken21 sep. 2010 21:42:00

    He he! Det blir en liten överraskning när man öppnar burken... Kan vara surströmming också. ;-)

    SvaraRadera