Följ oss

fredag 17 augusti 2012

LO med mat och vatten på
Den här gången blir den en sida med flera småfoton på från semestern. Jag har använt ett mönstrat papper från Sandylion "All aboard" som bakgrund, blå och ljusröd cardstock samt matchande spillbitar. Och prickig washitejp!


Jag har en viss förkärlek för att fotografera objekt som är alldeles för långt borta för min kamera. Som månen och flygplan t ex. Det blir väldigt smått och inte särskilt spännande foton. Fotografierna med flygplanen är inte små utan är 10 x 15-foton som jag sedan klippte ned och satte som utfyllnad.


Jag stansade ut en hel del bokstäver till den långa titeln och det var inte helt lätt att sätta dem rakt som ni ser. De är utstansade i foam/mossgummi. Ett tips är att sätta dubbelhäftande tejp på baksidan innan man stansar ut. Det blir annars ganska pilligt att sätta lim på dem. Och om någon undrar så åt jag älgkebab med blåbärsaioli till lunch.


Det är ju mat och vatten-tema på den här sidan så det passade bra med lite utstansat i samma tema som dekorationer. Förklädet, galgen och bordet är alla från Scrapper's Choice. Det blå årtalet på bordet syntes knappt så jag drog lite här och där med en vit penna på siffrorna.


En liten minitag och några köksredskap. De sitter fast med en liten brad och snöret fäste jag med en aning dubbelhäftande tejp högst upp.

Today's page has a lot of small photos on it. I've used die cuts as decorations. The page is about a walk we took by the harbour and passed the restaurant tents. I had moose kebab with blueberry aioli for lunch. That's all from me. Have a nice weekend!

Det var allt för den här gången. Ha en trevlig helg!

DT Cornelia/Sorken

2 kommentarer:

 1. Det var en kul LO med flera roliak detaljer på; gillar speciellt det lilla bordet med årtalet på och det blå papperet lite snett på LO:n.
  Good job!

  Charlotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det är roligt att prova på lite nya varianter. Är inne i en period där jag försöker ta ut svängarna lite mer än jag brukar.

   Radera