Följ oss

tisdag 13 augusti 2013

Minne från en utflykt


Det här fina pappret från Pion Design fick mig att tänka på de här bilderna. Jag har beskurit fotona så de skulle passa in och visa så mycket som möjligt av papperna.


Det ljusgröna papperet är också från Pion Design. Ett alldeles underbart grönt papper! Och allra längst bak ett alldeles underbart grönt cardstock. Ett starkt rosa papper fick vara med också för att skapa kontrast och få de små 6"x6"-papperna att stå ut.


Jag behövde något att skriva på så jag satte fast en bit rosa silkespapper på ett tjockare vitt papper.


Tanken var först att jag skulle skriva direkt på rosa silkespapper, men eftersom jag inte är så bra på att skriva rakt så ändrade jag mig och satte dit ett randigt papper.  Det rosa fick bli ram istället. Det i sin tur fick en ram i grågrönt.

Jag spar pappersspill med rutor och ränder i en särskild hög så jag kan plocka fram när jag behöver något att skriva på.


Jag har kvar lite av klistermärken med text, som jag använt mig av tidigare, men här var det inget som riktigt passade in så jag klippte lite. Och den här tjejen är en liten skatt, både nu och för framtiden.
De här bilderna är från oktober, men det var faktiskt en hel del som fortfarande en hel del som fortfarande blommade det året, så det fick bli lite blommor på layoten också. Blommor och vackra band!

For today I've made a layout with beautiful papers from Pion Design, pretty flowers and ribbon. And I made a journaling block with pink tissue paper in it.

Det var allt för idag! Hoppas ni fick lite inspiration. Ha kul!

DT Cornelia/Sorken
2 kommentarer:

  1. vilken bra idé att spara på små pappersbitar med rutor och ränder och använda till journaling!

    SvaraRadera
  2. DT Cornelia/Sorken14 aug. 2013 15:27:00

    Tack! Skriver man inte rakt på behöver man all hjälp man kan få. :-)

    SvaraRadera