Följ oss

fredag 5 oktober 2012

Bara lägg det i en hög...

...med lite klister emellan så vips har man ett kort. Fast - pröva först utan klister så ni får bitarna där ni vill ha dem.


Flera lager på varandra ger lite extra djup åt ett kort. Det behöver inte vara löv eller cirklar, ett bra tillfälle att ta vad man haver och använda stansar som man har i flera olika storlekar. Givetvis fungerar det med annat än utstansat.


Tre vackra rosor och lite bling. De här juvelerna sitter på smala limremsor så det är lätt att knipsa av en sträng med nageln. Så sitter de på jämna avstånd från varandra. Det kan annars vara lite pilligt.

Den vita cirkeln kanske ni känner igen från i tisdags? Det har även smugit sig in en etikett från ett klädesplagg för det var så snygg form på den. Jag har hällt glitter på dubbelhäftande foamtejp som jag sedan stansat ut bokstäverna i.

 Kaffekannan har jag klippt ut och satt på 3D kudde, den kommer från ett set med två andra kannor och en sockerskål och så en matchande ram till. Hittar den tyvärr inte i webbutiken just nu.

Today I'm showing a card with lots of layers on it. I've used punches, a clothes label, a cut out coffeepot, flowers and bling. And glitter! The expression "Fika?" means "Do you want to have a cup of coffee with me?" (We're very efficient in Sweden when it comes to our coffeebreaks.) That's all from me. Have a nice weekend!


Det var allt från mig. Ha en trevlig helg!

DT Cornelia/Sorken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar